بازگشت
1397/1/4 (( 18 نفر در حال مشاهده مطلب ))
test

‍مخمر دانه ها 


♻️ دراصطلاح بیوشیمی  بعضی از یاخته ها درطبیعت  زندگی می کنند که برای رشد نیاز به اکسیژن ندارند

این  میکروارگانسم ها با تجزیه ی قندیا نشاسه ی  موجود در موادخوراکی انها را به صورت ویتامین و املاح معدنی و گازکربنیک مبدل میکنند این فرایند برای تولید سرکه ابجو ونوشیدنی های الکلی در صنایع خوراکی کاربرد دارد.

وازانجا که کبوترها نیاز به سوخت و ساز سریع خوراک در فصل سرد و زمان مسابقه دارند مربیان حرفه ای اقدام به افزودن مخمر به دانه ها و تجزیه دانه برای هضم وجذب سریع تر و با بردن مواد مغذی دانه مینمایند


🔰چگونگی تولید دانه های تخمیر شده gaga


هردانه ای بدلیل دارا بودن نشانسه و قند قابل تخمیر است اما بهترین گزینه ها برای این کار جو و ذرت هستند 


⏸ابتدابایددانه ها از گرد و غبار و الودگی پاک کرد وپس از شستن انها را در مکانی که کمرین گذر هوا را داشته باشد قرار داد برای این کار از سطل های در دار میتوان استفاده کرد 


🔁دانه های شسته شده باید مقداری خیس باشند تا عمل تخمیر سریع تر انجام شود شما میتوانید از مخمر نانوایی برای.این منظور استفاده کنید به ازای هرکیلوگرم دانه ده گرم مخمر وبیست گرم شکر کافی میباشد این دانه ها بعد از هفت روز کاملا اماده میشوند.

 gaga

🛅 باید توجه داشت که برای دفعات اول پرنده ها رغبتی به خوردن دانه های تجزیه شده نخواهند داشت واین پروسه باید اهسته اهسته انجام گیرد تا پرنده هارا بخوردن عادت داد زمان گرسنگی.بهترین زمان برای این کار است


✅ دانه های تخمیر شده دارای خواص تقویت کننده ی سیستم دفاعی بدن.و برای درمان عفونت های مخاطی و گوارشی موثر بوده تنظیم کننده ی قند خون برای سوخت ساز بهتر درپرواز های طولانی مدت.دارای ویتامین های گروه Bمی باشد هچنین دانه های تخمیر شده به دلیل دارا بودن مواد لاکتیکی با سرعت بسیار بالاتری هضم و جذب میشوند ودر زمان تمرین انرژی بالاتری تولید میکنند. 


با تشکر از سایت باشگاه کبوتران ایران 







مقالات مرتبط

‍مخمر دانه ها ♻️ دراصطلاح بیوشیمی  بعضی از یاخته ها درطبیعت  زندگی می کنند که برای رشد نیاز به اکسیژن ندارنداین  میکروارگانسم ها با تجزیه ی قندیا نشاسه ی  موجود در موادخوراکی...
نظرات درباره این مطلب

آمارگیر وبلاگ